Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Opatrenia pre chovateľov ošípaných-D farmy

SÚBOR
Dátum: 12.07.2022
Autor: Obec Jabloňovce
Opatrenia pre chovateľov ošípaných-D farmy

RVPS Levice AMO

Regionálna veterinárna a potravinová správa Levice, príslušná podľa § 8 ods. 3 písm. e) v súlade s § 17 ods. 3 zákona č. 39/2007 Z. z. o veterinárnej starostlivosti v platnom znení    

n a r i a ď u j e     chovateľom ošípaných tzv. „D“ fariem   o p a t r e n i a  na zabezpečenie kontroly a zabránenie šírenia  afrického moru ošípaných (ďalej len AMO) v chovoch ošípaných.

Vymedzenie vysokorizikovej oblasti AMO:   

Keť, Čata, Pohronský Ruskov, Hronovce, Želiezovce, Zalaba, Malé Ludince, Šalov, Sikenica, Pastovce, Bielovce, Ipeľský Sokolec, Lontov, Kubáňovo, Sazdice, Demandice, Dolné Semerovce, Vyškovce nad Ipľom, Preseľany nad Ipľom, Hrkovce, Tupá, Horné Semerovce, Hokovce, Slatina, Horné Turovce, Veľké Turovce, Šahy, Tešmák, Plášťovce, Ipeľské Úľany, Bátovce, Pečenice, Jabloňovce, Bohunice, Pukanec, Uhliská.  

Nariadenie v priloženom súbore. 

????

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
OPATRENIA NA ZABEZPEČENIE KONTROLY A ZABRÁNENIE ŠÍRENIA AFRICKÉHO MORU OŠÍPANÝCH Veľkosť: 501.6 kB Formát: pdf Dátum: 12.7.2022
04.0294 PREKLAD SJ-2poster_oie_farmers-converti Veľkosť: 475.5 kB Formát: pdf Dátum: 12.7.2022

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.