Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Prerušenie distribúcie elektriny - oboznámenie verejnosti

SÚBOR
Dátum: 08.11.2022
Autor: Obec Jabloňovce
Prerušenie distribúcie elektriny - oboznámenie verejnosti

Dňa 16.11.2022

Západoslovenská distribučná, a. s. oznamuje plánované prerušenie distribúcie elektriny v obci Jabloňovce z dôvodu vykonania plánovanej práce na zariadeniach distribučnej sústavy alebo v ich ochrannom pásme dňa 16.11.2022 v čase od 8,30 hod. do 14,00 hod.

Spoločnosť zároveň upozorňuje, že prerušenie distribúcie elektriny bude mať za následok nedodávku elektriny do Vášho miesta dodávky a preto Vás žiadajú, aby ste urobili príslušné opatrenia k zabráneniu vzniku škôd, nakoľko za prípadné vzniknuté škody a ušlý zisk z vyššie uvedeného dôvodu, držiteľ povolenia na prevádzku distribučnej sústavy Západoslovenská distribučná, a. s., v zmysle § 31 ods. 1 písm. e) zákona č. 251/2012 Z. z. o energetike v platnom znení nezodpovedá.

Z dôvodu, že plánovaná práca postihne viacero miest dodávky nie je možné oznámený termín meniť.

Za vzniknuté nepríjemnosti súvisiace s obmedzením sa Vám ospravedlňujú. 

Informácie ohľadom plánovaného prerušenia distribúcie elektriny pre postihnuté odberné miesta nájdete na: https://www.zsdis.sk/Uvod/Online-sluzby/Odstavky-a-poruchy 

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
423_2022 Prerušenie distribúcie elektriny - oboznámenie verejnosti ZSDIS Veľkosť: 1.93 MB Formát: pdf Dátum: 8.11.2022

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.